Saimaarium

Järviemme luontohitit matkailutoimijoille

TIISTAINA 9.3. KLO 18-19
Kaikille avoin, maksuton verkkotapahtuma!

Luonto on matkailuvalttimme

Tule kuulemaan millaisia luontohittejä rannoillamme on! Järvitohtori Kari-Matti Vuori kertoo, millaisia kiehtovia otuksia ja ilmiöitä pinnan alta löytyy. Kerromme myös Menestys-hankkeen mobiilinäyttelyiden ja SAIMAARIUMin perusnäyttelyn asiakaskokemuksista.

Nappaa ideoita tarinoihin omiin palvelutilanteisiin ja vaikka markkinointiin. Piristä elämystä luontotiedolla!

Illan aikana esitellään kiehtovia tarinoita rantakasvien, pohjaeläinten, kalojen ja saimaannorpan biologiasta. Kuulet myös, miten kohennat oman rantasi elonkirjoa ja varmistat kunnon rapu- ja kalansaalit uppopuulisäyksillä.

Toteutus helppokäyttöisellä Microsoft Teams -verkkoalustalla. Voit osallistua, vaikka sinulla ei olisi Teams -sovellusta. Etukäteen ilmoittautumista ei tarvita.

Voit myös pyytää itsellesi kutsun sähköpostitse [email protected]
Jos sinulla on Teams: Avaa Teams -sovellus. Jos sinulla ei ole Teamsiä: Jatka selaimella. Muut osallistujat eivät kuule ääntäsi tai näe kuvaasi. Voit esittää kysymyksiä tai kommentoida kirjoittamalla keskusteluosiossa.

Verkkotapahtuman järjestää:
Saimaan menestystarinoista vetovoimaa maaseudun matkailuun -hanke 
Saimaan ympäristö- ja tiedekasvatuksen tuki ry
Luonto- ja tiedekeskus Saimaarium.

Tapahtuma on samalla SAIMAARIUMin vuoden ensimmäinen Tiedetiistai ja tällä kertaa ilmainen osana Menestys-hanketta. Pyrimme jatkamaan Tiedetiistai-tapahtumia kun näyttelytoiminta Satamatiellä avataan uudelleen koronatilanteen salliessa.

Pidätkö tapahtumasta?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Edistetään yhdessä ympäristötietoutta ja toimia upean, monimuotoisen ja puhtaan luontomme ylläpitämiseksi. Jaa artikkeli, sekä omat ympäristötekosi somessa.
Saatamme jakaa julkaisusi, lisää tekstiin mukaan @saimaarium 

Haluatko meidän uudet
julkaisumme suoraan sähköpostiisi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.