Saimaarium

Hallanorpan jäähyväiskirpputori – tule hankkimaan näyttelymuistoja!

Halla-norppa tässä terve!

Tiesitkö, että SAIMAARIUMin näyttely Lappeenrannan Linnoituksessa oli Suomen kaunein ja monipuolisin norppanäyttely? Surullista kyllä, kaupunki ei halunnut jatkaa vuokrasopimustamme ja näyttely ympäriltäni puretaan joulukuun kuluessa.

Sääliksi käy, myös tuota taustalla näkyvää ilmastoseinää, jonka äärellä on ollut ihana kuunnella ihmisten erilaisia pohdintoja omista ilmastoteoistaan. Meidän norppien tulevaisuudelle kun kaikki ilmastoteot ovat elinehto! Itselleni on kuitenkin varastopaikka jo onneksi katsottuna, sillä muun näyttelyn osalta omistajani eivät vielä tiedä saadaanko vastaavaa näyttelyä pystytettyä jollakin aikataululla jonnekin.

 

Tänään lauantaina 27.11. ehdit vielä tulla tutustumaan näyttelyymme, kun se on viimeistä päivää auki klo: 11-18.00.

Tervetuloa myös tekemään löytöjä ensi viikon alussa Saimaariumin kirpputorille 29.-30.11.2021 klo 10-17. Ostamalla myynnissä olevia tuotteita, tuet vielä Järvimaailma SAIMAARIUMia näissä raskaissa purkuoperaatiotunnelmissa.

Kiitos yhteisistä hetkistä kaikille vieraillemme, toivottavasti kohtaamme vielä!

VAIKUTA

Entä olisitko kiinnostunut ostamaan näyttelyseiniämme? Pidä kiirettä, sillä Lappeenrannan kaupunki alkaa irroittamaan hienoja kuvaseiniämme pois toimistonsa tieltä heti joulukuun alussa.

Myynnissä on ovat myös Halla-norpan alla oleva pyörillä kulkeva näyttelytaso ja lasten tykkäämä purjevene!

Sekä yllä mainittujen lisäksi kirpputoripäivinä voit löytää itsellesi pöytiä, tuoleja, rulohyllykköjä, kirjahyllyjä kirjoja, astioita ym.

TIESITKÖ: SAIMAARIUMilla on jatkossa valmius toteuttaa laadukkaita mobiilinäyttelyitä, järviluontoiltoja sekä myydä tai vuokrata asiakkaidensa käyttöön myös suosittuja norppa- ja luontovisapelejä kosketusnäyttöineen.

Tiedustelut: kari-matti.vuori(at)saimaarium.fi

Edistetään yhdessä ympäristötietoutta ja toimia upean, monimuotoisen ja puhtaan luontomme ylläpitämiseksi!
@saimaarium #saimaarium #kirpputori #jäähyväismyynti

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Haluatko meidän uudet
julkaisumme suoraan sähköpostiisi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.