Saimaarium

Järvimaailma SAIMAARIUMin jatko ja tulevaisuus

Järvimaailma Oy:n määräaikainen vuokrasopimus Lappeenrannan Satamatie 8:ssa päättyy 30.11.2021. Uutta vuokrasopimusta ei kaupungin kanssa saatu neuvoteltua, joten näyttelytoiminta Satamatiellä saa valitettavan äkkilopun. Selvitämme kuitenkin marraskuun aikana vaihtoehtoja näyttelytoimintamme tulevaisuudelle.

Vuoden 2020 heinäkuusta-joulukuuhun ja vuoden 2021 kesäkuusta-lokakuuhun SAIMAARIUMin perusnäyttely ja tapahtumat ehtivät tavoittaa COVID-pandemiasta huolimatta yli 18000 asiakasta. Saimaan luontoon keskittyvä toimintamme otettiin lämmöllä vastaan ja saimme paljon myös kansainvälisiä kontakteja. Etelä-Karjalan koulujen kanssa tehtiin myös mittavasti luonnon monimuotoisuuteen keskittyvää ympäristö- ja ilmastokasvatustyötä, jonka niin oppilaat kuin opettajat ottivat ilolla vastaan.

Kiitämmekin kaikkia asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja seuraajiamme hienoista yhteisistä hetkistä!

VAIKUTA

Tiesitkö, että sinulla on vielä mahdollisuus tukea Järvimaailma SAIMAARIUMin toimintaa ja hankkia itselle tai joululahjaksi ainutlaatuisia myymälätuotteitamme. Tuotteita paikan päältä löytyy niin uniikeista Saimaa-aiheisista huiveista ja vaapuista – kuin kattavista järviaiheisista kirjateoksistakin. Tule siis katsomaan tarjontamme ja hyödyntämään samalla ajankohtaiset tuotetarjoukset!

Koko marraskuun tarjouksessa Eero Korholan upeat norppakuvista toteutetut postikortit, jotka ilahduttavat varmasti jokaista.  4kpl korttisetti myymälästämme hintaan 3,50€.

Seuraa myös verkkosivujamme: järjestämme kuun lopussa kirpputorin, jossa myymme edullisesti toimistomme kalusteita, luontokirjallisuutta jne.

 

Edistetään yhdessä ympäristötietoutta ja toimia upean, monimuotoisen ja puhtaan luontomme ylläpitämiseksi!

Jaa julkaisu #saimaarium @saimaarium 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Haluatko meidän uudet
julkaisumme suoraan sähköpostiisi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.