Saimaarium

Järvimaailma SAIMAARIUMin kesä!

Koronakriisistä selvinnyt SAIMAARIUM avaa jälleen Lappeenrannan Linnoituksen näyttely- ja tapahtumatilan Satamatie 8:ssa torstaina 3.6. alkaen.

Suomen kaunein ja kattavin järviluontonäyttely on elokuun loppuun saakka auki, keskiviikkoa lukuun ottamatta kaikkina viikonpäivinä klo 10–17. Syys-talviajan aukioloajat tulemme lisäämään myöhemmin ja koronatilannetta seuraten.

Kesäkuusta alkaen näyttelymme pääsymaksuna käy myös perinteisten maksuvälineiden lisäksi museokortti sekä musekortteja voi meiltä ostaa tai jatkaa aiemman voimassaoloa.

Olemme SAIMAARIUM:lla koronatauon aikana paitsi päivittäneet sisältöjä, myös kehittäneet tuotteistusta. Uudet tuotepaketit on nyt lanseerattu nettisivuillamme mm. opastettujen kierrosten, Kuutti-synttäreiden, tyky-päivien ja yksityistilaisuuksien osalta. Käy tutustumassa niihin: TÄÄLTÄ.

Pääsymaksuton kassan yhteydessä toimiva Geopark-aulanäyttely on myös edelleen kaikille avoin näyttelyosuus.

Järvimaailma SAIMAARIUMin  tulee tarjoamaan kaikille asiakkailleen jatkossakin innostavia järvielämyksiä ympäri vuoden.

Ja EU:n vihreän kaupungin Green Leaf-status Lappeenrannan kaupungille sekä UNESCOn Geopark-status koko eteläiselle Saimaalle, ovat aivan mahtavia valttikortteja luontomatkailun edistämiseksi!

 

Järvimaailma SAIMAARIUMin vaihtuvien näyttelyjen tila jatkaa myös 3.6. lähtien toimintaansa taidetta, tiedettä ja luontoa esittelevänä tapahtumatilana. Saimaariumilla on ilo tuoda esille kesäkaudeksi yhteistyökumppanimme Karoliina Kupiaksen näyttely ”Retkellä”. Tässä Karoliinan terveiset:

”Kutsun sinut Retkelle katsomaan näyttelyäni Järvimaailma Saimaariumiin Lappeenrannan Satamatielle. Valokuvanäyttelyssäni kuljetaan Saimaan rannoilla eri vuodenaikoina. Retki kestää 45 minuuttia. Voit varata mukaan retkieväät!

Suomen luonto on kaunis, hauras ja haavoittuvainen. Toivon, että me ihmiset tekisimme oikeita päätöksiä ja toimisimme luontoa kunnioittavalla tavalla, jotta tulevat sukupolvetkin saisivat nauttia meidän puhtaasta ja ainutlaatuisesta luonnostamme.

Tulemalla näyttelyyn voit tukea arvokasta työtä luonnon hyväksi ja Saimaariumin toimintaa. Tervetuloa!”

Karoliina Kupias

Onko järviluonto sinulle tärkeä? Tule näyttelyymme tutustumaan kuinka jokainen meistä voi pitää huolta vesiemme tilasta ja tuo ystävät ja sukulaiset mukaan! Tutustu palvelutuotteisiimme ja syvennä tietojasi vaikkapa opastetulla kierroksellamme.

Piditkö vinkistä?

Edistetään yhdessä ympäristötietoutta ja toimia upean, monimuotoisen ja puhtaan luontomme ylläpitämiseksi. Jaa artikkeli, sekä omat ympäristötekosi somessa.
#saimaarium @saimaarium 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Haluatko meidän uudet
julkaisumme suoraan sähköpostiisi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.