Saimaarium

Tule mahdollistamaan SAIMAARIUMin uusi nousu!

SAIMAARIUM on toiminnallinen luonto- ja tiedekeskus, jonka näyttely ”Saimaan menestystarinat” avattiin 24.7.2020 Lappeenrannan Linnoituksessa. Näyttely on Suomen kattavin järviluontonäyttely. Nyt olemme KORONA-kriisin keskellä kehittämässä uusia palveluja tuotenimellä SAIMAA-teatteri! Joukkorahoituskampanjamme on avattu, tule mesenaatiksi! Rahoittajana osallistut uniikin konseptimme edistämiseen.

SAIMAA-teatterista tulee upeiden luontoelokuvien sekä virtuaali- ja multimediateosten esityspaikka ja -alusta. Lappeenrannan Linnoituksen näyttelytilojen lisäksi viemme luontoelämykset mihin vain tilaan, jossa on sopivaa heijastepintaa. Tähän tarkoitukseen hankimme modernit, mobiilit audiovisuaaliset laitteistot sekä studiovalmiuden webcast-lähetyksiin. Toisena esitysmuotona tuotamme ja toteutamme kosketusnäytöille ja virtuaalilaseille upeaa 360-kuvaa Saimaan ympäristöstä sekä varustelemme Saimaa-teatterin. Viemme asiakkaat jännittäville virtuaalilennoille ja -sukelluksille Euroopan neljänneksi suurimman järven huikeisiin maisemiin. Tule mukaan viemään Saimaata ja sen upeita maisemia maailmankartalle!

Vaikuta!

Osallistu joukkorahoituskampanjaamme!
Näytetään yhdessä kuinka upea järviluontomme on ja tehdään sille kansainvälinen näyteikkuna. Pidämme näyttelyssämme Korona-taukoa 2021 talviajan, tehdään yhdessä tauosta mahdollisimman lyhyt. Tavataan SAIMAA-teatterissa!

Piditkö vinkistä?

Edistetään yhdessä ympäristötietoutta ja toimia upean, monimuotoisen ja puhtaan luontomme ylläpitämiseksi. Jaa artikkeli, sekä omat ympäristötekosi somessa.
Saatamme jakaa julkaisusi, lisää tekstiin mukaan @saimaarium 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Haluatko meidän uudet
julkaisumme suoraan sähköpostiisi?

2 thoughts on “Tule mahdollistamaan SAIMAARIUMin uusi nousu!

  1. Aurinko antaa iloa ja toiminnalle lämpimän torpan. Kevät koittaa pian ja silloin alkaa kulta-aika norpan.

  2. Nyt on momenttum meille eteläkarjalaisille! Nyt on aika auttaa. Me emme voi samaan aikaan etsiä uusia matkailutäkyjä kaupunkiin ja antaa jo olemassa olevien kuolla. Me emme voi puhua puhtaan luonnon ja sen mahdollisuuksista jos samaan aikaan nostamme kädet mm. aivan erinomaiselle valmiille luontokeskukselle. Nyt on meidän ojentaaa auttava kätemme. Kyse ei ole valtavista summista, vaan hallituista peruskustannuksista, joista Saimaarium selviytyy kun palaamme normaaliin. Tuon jälkeen voimme sanoa, että ”Me sen teimme” ja olimme mukana hädän hetkellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.