Saimaarium

Huutokauppa – Mikko Pölläsen ja Hannu Siitosen luontokuvia

Mikko Pölläsen ja Hannu Siitosen Rannoilta rantametsiin valokuvanäyttelyn teokset myydään huutokaupassa. Kuvat on tulostettu A2-kokoisille Viscom Easyprint-levyille ja pinnassa on UV-suojalakka. Teosten lähtöhinta on 60 €. 

Voit tehdä haluamastasi teoksesta tarjouksen sähköpostitse lähettämällä teoksen numeron ja tarjouksen sekä yhteystietosi. Informoimme tarjouksen tehneille uusista tarjouksista. Voit myös tutustua teoksiin paikan päällä, Satamatie 8 Lappeenranta, etukäteen sovitulla ajankohdalla.

Tiedustelut ja tarjoukset: [email protected]

Huutokauppa on auki 30.11.2020 asti.

Kuvat: Mikko Pöllänen ja Hannu Siitonen (alkuperäisissä teoksissa ei ole SAIMAARIUM-logoa)

Rautjärveläinen Mikko Pöllänen on kokenut ja arvostettu luontokuvaaja ja toiminut alalla jo pitkään. Pöllänen on palkittu useissa vuoden luontokuvakilpailuissa. Viime vuodet hän on työskennellyt yhdessä toisen maineikkaan luontokuvaajan, Hannu Siitosen kanssa. Yhteistyöllä on syntynyt mm. luontodokumentti Kaakkuri – huuto lammelta.

Hannu Siitosen luontokuvaajan ura on kestänyt yli 30 vuotta. Se sai alkunsa jo poikavuosina Parikkalassa. Suomalainen metsä on Siitoselle toinen koti, työpaikka ja mielenrauhan lähde. Hannu Siitonen on tallentanut suomalaisen metsän tunnelmia elokuvin, kuten Metsän tarina, sekä valokuvaamalla.

– Toivomme, että elokuvamme edistäisivät vanhojen metsien säilymistä. Rohkaisevaa on, että ihmiset ovat entistä kiinnostuneempia luonnosta ja siitä kertovista kuvista, Hannu Siitonen ja Mikko Pöllänen sanovat.

Osallistu!

Osallistumalla huutokauppaan tuet SAIMAARIUMin toimintaa!

Osa tuotoista kohdistetaan yleishyödylliseen näyttelytoimintaan.

Piditkö vinkistä?

Edistetään yhdessä ympäristötietoutta ja toimia upean, monimuotoisen ja puhtaan luontomme ylläpitämiseksi. Jaa artikkeli somessa.
Saatamme jakaa julkaisusi, lisää tekstiin mukaan @saimaarium 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Haluatko meidän uudet
julkaisumme suoraan sähköpostiisi?

3 thoughts on “Huutokauppa – Mikko Pölläsen ja Hannu Siitosen luontokuvia

  1. Huutokauppa Mikko Pölläsen ja Hannu Siitosen luontokuvia
    Tarjoan kuvasta numero 5 valkoselkätikka 70 euroa

  2. Huutokauppa on päättynyt. Otamme piakkoin yhteyttä kaikkiin tarjouksen tehneisiin.
    Kiitos osallistumisesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.