Saimaarium Kari-Matti Vuori

Kari-Matti Vuori
Toimitusjohtaja

Dosentti, biologi, tutkimusprofessori (vesiensuojelu, ekologisten riskien arviointi)

Kari-Matti vastaa toimitusjohtajana yrityksen toiminnan johtamisesta. Kari-Matti on yrityksen perustaja ja innovaattori. Hän on myös Suomen ympäristökeskuksen johtava tutkija. Blogeissaan Kari-Matti kerto järviluonnosta ja keinoista muuttaa tieto toiminnaksi.

Markus Soimasuo Saimaarium

Markus Soimasuo
Kehitysjohtaja, Saimaarium Oy:n osakas

Dosentti, biologi, yrittäjä

Markus on Saimaarium Oy:n yritysidean toinen kehittäjä ja hallituksen puheenjohtaja. Markus operoi myös omaa yritystään.

Saimaarium Laura Blomqvist

Laura Blomqvist
Ympäristökasvatusvastaava,
Saimaarium Oy:n osakas
Ympäristötieteiden maisteri

Laura on ympäristökasvatuksen pioneereja Etelä-Karjalassa. Luonto-Lauran innostavista luontotunneista ja ilmasto-opeista ovat ammentaneet koululaiset ympäri maakuntaa. Laura on työvapaalla vuoden 2021 loppuun.

Saimaarium Ara Hopia

Ara Hopia
Strategiakumppani, Saimaarium Oy:n osakas

Saimaarium Oy:n hallituksen jäsen
Hallintotieteiden maisteri

Ara on konsultti- ja valmennusyritys Kulmia Groupin perustaja ja pääosakas. Hänellä on pitkä kokemus yritysten ja organisaatioiden strategioiden rakentamisesta, yrityskulttuurien kehittämisestä sekä finanssialan markkinoinnin ja asiakashallinnan johtotehtävistä.

Saimaarium Emmi Siitari
Sointu Laine
Asiakaspalvelu, työpajaohjaus

Sointu on ohjaustoiminnan ja asiakaspalvelun ammattilainen. Hän työskentelee Biodive-työpajoissa ja Saimaariumin asiakaspalvelussa, ja on perehtynyt myös jääkauden jälkiin Etelä-Karjalassa. Vapaa-ajalla hän tarkkailee mielellään luonnon ilmiöitä.

Saimaarium Emmi Siitari
Jenna Tiimo
Luonto-ohjaaja, ympäristökasvattaja

Jenna työskentelee asiakaspalvelussa, opastaa retkillä, ohjaa erilaisia ryhmiä sekä toimii yhtenä ohjaajana BIODIVE -työpajoissa.
Vapaa-ajallakin hänet löytää luonnosta erilaisten harrastusten parissa.
Saimaarium Emmi Siitari

Emmi Siitari
Brändi- ja verkkosivut
Markkinointi

Emmi toimii Suunnittelutoimisto CDM:n asiantuntijana Saimaariumin suunnittelutiimissä brändin, verkkosivujen ja markkinoinnin osalta.

Saimaarium Kimmo Saarinen

Kimmo Saarinen
Ympäristöterveyden ja luonnon monimuotoisuuden asiantuntija

Dosentti, biologi

Kimmo toimii SAIMAARIUMin luonnon monimuotoisuuden ja ympäristöterveyden asiantuntijana. Hän on Etelä-Karjalan Allergia- ja Ympäristöinstituutin johtaja.

Saimaarium Kaarina Tiainen

Kaarina Tiainen
Saimaannorppakoordinaattori

MMM (ympäristönsuojelu), artenomi (AMK)

Kaarina toimii SAIMAARIUMin saimaannorppa-aiheiden avustavana asiantuntijana. Hän on Suomen luonnonsuojeluliiton pitkäaikainen norppa- ja suojeluasiantuntija.